Lloguer

So
Diferents sistemes de megafonia per a diferents aplicacions. Disposem de l’equip que s’ajusta a les seves necessitats, des de petites reunions a grans esdeveniments.
ImatgePantalles de tota mida i format per projecció frontal i retroprojecció. Projectors DLP i LCD de alta lluminositat (fins a 12000 lúmens), Càmeres, escaladors, distribuïdors, videowall d’LCD, monitors full HD 46”, 47” i 50”.

Il·luminació
Il·luminació per tot tipus d’esdeveniments, estructures de suport, canons de seguiment, escàners, focus de LED, ETC’s, il·luminació de vídeo, etc...
 
Escenografia

Disseny i creació de l’espai escènic. Estructures de suport, escenaris mòbils, tarimes, telons de fons, retolació, impressió digital de gran format, etc...

Traducció simultànea

Sistema de traducció simultània Bosch digital. Cabines de traducció norma ISO. Serveis d’intèrprets i hostesses.

Sistema de  voto interactivo


Sistema de vot interactiu que permet sondejar als participants a una reunió a través de la formulació de preguntes i la posterior recollida de respostes per mitja de unitats electrònica de votació individual.    

Moderación
Material auxiliar de moderació, pissarres d’agulles i magnètiques, pissarres de paper (flipcharts), maletes d’accessoris de moderació, cavallets de suport.


Ofimática
Impressores, fotocopiadores, faxos i ordinadors portàtils.Tot configurat per començar a treballar.