Lloguer

So




Diferents sistemes de megafonia per a diferents aplicacions. Disposem de l’equip que s’ajusta a les seves necessitats, des de petites reunions a grans esdeveniments.
Imatge



Pantalles de tota mida i format per projecció frontal i retroprojecció. Projectors DLP i LCD de alta lluminositat (fins a 12000 lúmens), Càmeres, escaladors, distribuïdors, videowall d’LCD, monitors full HD 46”, 47” i 50”.

Il·luminació




Il·luminació per tot tipus d’esdeveniments, estructures de suport, canons de seguiment, escàners, focus de LED, ETC’s, il·luminació de vídeo, etc...
 
Escenografia





Disseny i creació de l’espai escènic. Estructures de suport, escenaris mòbils, tarimes, telons de fons, retolació, impressió digital de gran format, etc...

Traducció simultànea





Sistema de traducció simultània Bosch digital. Cabines de traducció norma ISO. Serveis d’intèrprets i hostesses.

Sistema de  voto interactivo






Sistema de vot interactiu que permet sondejar als participants a una reunió a través de la formulació de preguntes i la posterior recollida de respostes per mitja de unitats electrònica de votació individual.    

Moderación




Material auxiliar de moderació, pissarres d’agulles i magnètiques, pissarres de paper (flipcharts), maletes d’accessoris de moderació, cavallets de suport.


Ofimática




Impressores, fotocopiadores, faxos i ordinadors portàtils.Tot configurat per començar a treballar.